What makes a woman a woman

E timpul ca feminista din mine să prindă viață și să deschid acest subiect de care mulți dintre cei pe care îi cunosc vor râde. Eu sunt feminista din grupul meu de prieteni, asta este! How can I not love myself and ALL the women in the world? În primul rând, vreau să clarific ceva. Multe dintre femei duc feminismul la un punct extrem și nici măcar eu nu sunt de acord cu ele. Feminismul este o doctrină teoretică și de acțiune care ținește spre egalitatea sexelor în mediul social cât și privat. Câteva exemple pentru care acești oameni au luptat și încă luptă : dreptul la vot, munca în orice domeniu, salariul egal cu al unui bărbat, a primi educație, a avea drepturi egale în căsătorie și de a scăpa de stereotipurile învechite de cum ar trebui să fie femeia și ce ar trebui să facă. Multe dintre feministe lupta împotriva eliberării bărbaților de stereotipurile învechite ale ”sexului puternic”. Multe orori se petrec împotriva femeilor ÎN TOATĂ LUMEA. Feminismul nu este ceva de luat în glumă și să vă vând un pont, dragii mei băieței…bărbații feminiști sunt adorați de femei. Vedeți ce învățați…

Ce urăsc eu pe lumea asta? Cu toate că am spus că iubesc TOATE femeile, există și excepții. Pe lângă bărbații misogini care sunt decât niște frustrați sexuali sau traumatizați din copilărie, urăsc femeile misogine. Da, da! FEMEI MISOGINE. Nu știți că există așa ceva? Sunt femeile alea care vor să atragă atenția frustratului acela și își denigrează propriul sex. Mereu am spus-o și o s-o spun în continuare…Să nu fi niciodată femeia care are nevoie de un bărbat, fii femeia de care un bărbat are nevoie! Postasem eu acum ceva timp o poză super drăguță cu un batic în cap și vezi Doamne ce a îmbătrânit Corina! (O să o las mai jos) Fetele mele, simplitatea este mai frumoasă decât decolteul și dosurile de le puneți voi, bombe sexy, că nu mai puteți de sex appeal ce aveți în voi! Nu am nimic cu femeile care pozează în decolteu, la piciorușul gol, ba chiar le apreciez rău de tot, dar problema e că voi nu puteți să stați liniștite până nu denigrați. Scuzați-mă, dar dacă intră Monica Bellucci în camera în care sunteți voi, vă cad figurile astea din cap.

Oh, pe bune! Nu ai cum să nu adori femeile! Pot scrie cărți, pot găti, dau viață, te iau de pe drumul greșit și te pun fix acolo unde trebuie, pot să îți distrugă viața dacă le calci pe coadă. FEMEILE ÎȚI FAC VIAȚA MAI SPICY, ALOOOO!!! De aia umbli tu și te milogești de o femeie, că nu îți pasă de existența lor.

”Femeia trebuie să țină casa, să gătească, să spele, să fie 24/24 pentru casă, să arate precum o păpușică, să aiba nu știu ce forme, să asculte, să fie cumințică acolo la locul ei, să ceară voie, să, să, să.” Peste cadavrul meu. Nu vezi ce pantaloni mișto port? Unde mai e distracția atunci? Fă-le viața un calvar, lucrurile vor fi mai spicy și fără plictiseală. ”Vezi că daca îl plictisești o să se ducă la alta.” Drum bun! Eeete de ce nu îmi mai mâncam eu prăjitura însiropată!

Standardele frumuseții la femei sunt drastice, trebuie să arăți țiplă tot timpul, dar om când să fii? NICIODATĂ! De ce te-ai născut femeie? Stai pe tocuri, fustă mini, dar nu prea mini că după nu mai ești fată cuminte. Picioarele subțiri, lasă mâncatul! Până și de la apă faci burtică. Văd adesea bărbații ăștia cu burți mari crescuți de când i-au făcut mămicuța lor până a ajuns la o amărâtă să îi crească în continuare, că au pretenții și tot ei sunt nemulțumiții! Bine, aici este și vina mămicilor lor care spun continuu ”Băiatu’ meu! Mânca-i-ar mama ochii lui! Tu asta de a îndrăznit să îmi ia puișorul de lângă mine, dacă nu îl speli, îl pudrezi și îi pui pampersul bine, te ia mama lui proces verbal! ȘI SĂ NU UIȚI SĂ ÎI TAI COAJA DE LA PÂINICĂ, se îneacă sărăcuțul…”. Băi, bărbații pământului, dacă nu sunteți în stare de voi, n-aveți pretenții. Mă mir și cum puteți respira fără să fie amărâta aia lângă voi să vă amintească la fiecare minut, inapților! Aveți standarde înalte, fetelor! Nu vă mulțumiți cu orice vi se oferă. E păcat să nu ai pretenții de la cel care poate, dar alege să nu facă ceea ce trebuie. E normal să îți dorești respect, e normal să îți dorești atenție, e normal să îți dorești vorbe tandre zi de zi, e normal să îți dorești să fii pe primul loc, e normal să îți dorești să aveți egalitate, e normal să îți dorești să mai primești o floare din când în când.

Be a strong woman! Cucerește tot ce este în calea ta, calcă puterea falsă și bărbații fătălăi în picioare care dețin acea putere! Luptă pentru egalitatea între sexe și pentru exterminarea batjocurei la adresa umană. De ce să nu fi tu zâmbetul din ziua unui om? De ce să nu ajuți atunci când e nevoie și de ce să nu te bucuri de prezența altora?

Autor: Copilul Lunii

Sunt copilul care discută subiecte mai mult sau mai putin controversate.

Un gând despre „What makes a woman a woman”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s