Terestru în plan celestial

Zilele în care nu am mai scris s-au simțit pustii și fără rost. Am realizat că legătura dintre mine și hârtie este vitală. Stiloul și caietul în care îmi aștern gândurile sunt cei mai loiali perteneri. Visez puternic și cât se poate de deschis, vă prezint fiecare gând în parte, mai mult sau mai puțin detaliat. Sursa scrierilor mele sunt niște discuții care îmi încântă intelectul, care îmi dă de gândit și care mă fac mult mai fericită decât de obicei.

Stau în fața sobei și privesc flăcările dansând deasupra lemnelor groase, o scena plina de un portocaliu gălbui ca un răsărit de soare și un amor firesc între ele. Îmi spun secretele lor și mă încălzesc cu ele, lemnele trosnind de uimire, mirare, CE MAI MIRARE! in toată camera răsună vești care mai de care din lumea mondenă câinească pentru că Ema își împărtășește părerile ei picante focului care se aprinde din ce în ce mai tare de curiozitate și dorinta de a cunoaște părerile ei. Mama îmi aduce o delicatesă cum doar regii pot mânca. Magia din castronul plin de orez cu lapte presărat cu scorțișoară aromată îmi umple simțurile de extaz și gura de cascadele lumii, căci regina acestui caiet, eu sunt.

Alintul și mângâierea copilăriei mă dezmiardă și așa o va face întotdeauna, luna încă-mi cânta, iar stelele-mi vorbesc. Dacă vreodată s-ar opri, culoarea vieții s-ar scurge în van lăsând un trup gol fără sclipire în ochi să umble pe pământ. Sunt un copil al lunii, mă agăț de colțurile ei. Somnul nu-l cunosc, noaptea-mi este lumina la fel cum soarelui îi este ziua. Veghez asupra celor dragi sărutându-le frunțile cu lumină, ei mă numesc copil al lunii, dar sunt o fantomă a tuturor ce luminează cerul nopții, sunt îndrumător printre stele dintr-o galaxie îndepărtată a iubirii în sâmbure neînțeles.

Autor: Copilul Lunii

Sunt copilul care discută subiecte mai mult sau mai putin controversate.

3 gânduri despre „Terestru în plan celestial”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s